Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν όλοι οι τρόποι πληρωμής για τις αγορές σας από το www.3dmall.gr:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αφού κατατεθεί το ακριβές ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς μπορείτε να μας στείλετε τον αριθμό συναλλαγής στο www.3dmall.gr και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ:GR0601722810005281095627304

ΑΡ ΛΟΓ.: 5281095627304

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

ΙΒΑΝ:GR5501403110311002002011576

ΑΡ ΛΟΓ.: 3110311002002011576

2. Πληρωμή μέσω e-Banking

Επιλέγοντας την υπηρεσία e-Banking , η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα, μέσω του e-Banking της Τράπεζας που συνεργάζεστε με χρέωση του λογαριασμού σας. Η υπηρεσία e-Banking αποτελεί πανευρωπαική λύση που διασφαλίζει την εξόφληση των πληρωμών σε πραγματικό χρόνο παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας των συναλλαγών. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία πληρωμής, μας στέλνετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και πληρώσει στο info@3dmall.gr και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα.

3. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας

Στο www.3dmall.gr δεκτές γίνονται οι Visa, Mastercard, πιστωτικές κάρτες, οι Visa, Mastercard, Maestro χρεωστικές κάρτες και οι Visa, Mastercard προπληρωμένες κάρτες.

Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο.

Σχετική Νομοθεσία

Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.» Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παραπάνω τρόπους.  

4. Αντικαταβολή Μετρητά

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα παραλάβετε την παραγγελία σας με Courier και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο. (Ο τρόπος αυτός δεν υποστηρίζεται σε όλα τα προϊόντα)

5. Πληρωμή μέσω Paypal

Η Paypal είναι παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας εταιρεία αποστολής χρημάτων με email. Ανοίγοντας ένα λογαριασμό στην Paypal και με την πιστωτική σας κάρτα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο www.3dmall.gr άμεσα και γρήγορα. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία πληρωμής, μας στέλνετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και πληρώσει στο info@3dmall.gr και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Πληρωμής στην παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας.

6. Πληρωμή μέσω Bitcoin

Επιλέγοντας την υπηρεσία Bitcoins , η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται άμεσα, μέσω της ασφαλής πλατφόρμας Bitcoin Base.