Κοσμήματα

Swarovski Σκουλαρίκια κύκνος μαύρο
98,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Swarovski Σκουλαρίκια κύκνος μαύρο Εκλεπτυσμένο και ευπροσάρμοστο, τα επιχρυσωμένα σκουλαρικιών αντανακλούν το μοτίβο του κύκνου, το εικονικό εικονίδιο του Swarovski. Καθορίζουν ένα εκλεπτυσμένο ύφος, ενώ προσθέτοντας στοιχεία με το Crystal Pearl κάνει τα σκουλαρίκια πιό πρόσφατα. Σκουλαρίκια μήκος: 2,5 εκ. Τα κοσμήματα Swarovski είναι συνώνυμα της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας.
GEORGE · SMITH Η ιστορία της αγάπης γυναικείο βραχιόλι με κρύσταλλα Swarovski ροζ
69,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
GEORGE · SMITH Η ιστορία της αγάπης γυναικείο βραχιόλι με κρύσταλλα Swarovski ροζ Η αγάπη είναι μια γλώσσα που ομιλείται από όλους, αλλά συμβαίνει μόνο από την καρδιά, είναι αυτή η κατάσταση στην οποία η ευτυχία ενός άλλου ατόμου είναι απαραίτητη.
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Σταυρός
38,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Σταυρός Αλυσίδα 45εκ , καθιστώντας την ευκολία για σας να την κρεμάσετε πάνω από το λαιμό σας. Διάμετρος Καρδιάς: 3,6 * 3,2 cm, πάχος: 1,4 cm Όμορφο ξηρό λουλούδι κολιέ πιέζεται σε γυαλί σε σχήμα καρδιάς. Προσοχή: Το στολίδι δεν μπορεί να ανοιχτεί! κολιέ για να φορέσει σε κάθε περίπτωση. Πάρτε κοντά στη φύση και αισθανθείτε την ομορφιά του λουλουδιού.
Le Premium Βραχιόλι δερμάτινο με κρύσταλλο σε σχήμα καρδιάς Swarovski Μοβ
69,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Le Premium Βραχιόλι δερμάτινο με κρύσταλλο σε σχήμα καρδιάς Swarovski Μοβ Κατασκευασμένο από κρύσταλλο με κωδικό Swarovski Stone # 2808; Χωρίς ρόδιο, χωρίς νικέλιο
Kami Idea Γυναικείο βραχιόλι Φυλακιστής της αγάπης Bangle με μπλε κρύσταλλο από Swarovski λευκό επιχρυσωμένο
78,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Kami Idea Γυναικείο βραχιόλι Φυλακιστής της αγάπης Bangle με μπλε κρύσταλλο από Swarovski λευκό επιχρυσωμένο Σχεδίαση Έμπνευση μέχρι να σας συναντήσω, η θαμπή ζωή μου ξαφνιάζει ξαφνικά. Έχεις καταλάβει την καρδιά μου, απλά γίνω φυλακισμένος της αγάπης μας.
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Κόκκινο - Μπλε
38,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Κόκκινο - Μπλε Αλυσίδα 45εκ , καθιστώντας την ευκολία για σας να την κρεμάσετε πάνω από το λαιμό σας. Διάμετρος Καρδιάς: 3,6 * 3,2 cm, πάχος: 1,4 cm Όμορφο ξηρό λουλούδι κολιέ πιέζεται σε γυαλί σε σχήμα καρδιάς. Προσοχή: Το στολίδι δεν μπορεί να ανοιχτεί! κολιέ για να φορέσει σε κάθε περίπτωση. Πάρτε κοντά στη φύση και αισθανθείτε την ομορφιά του λουλουδιού.
Kami Idea Γυναικεία Σταχτοπούτα βραχιόλι Λευκόχρυσο με κρύσταλλα Swarovski μπλε
78,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Kami Idea Γυναικεία Σταχτοπούτα βραχιόλι Λευκόχρυσο με κρύσταλλα Swarovski μπλε Προσθέστε μια πινελιά λαμπερή στον καρπό σας με αυτό το όμορφο βραχιόλι. Με ένα μαγευτικό μπλε κρύσταλλο, είναι ένα τέλειο δώρο, έτσι ώστε κάθε όμορφο όνειρο να γίνει πραγματικότητα!
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Πορτοκάλι
38,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Πορτοκάλι Αλυσίδα 45εκ , καθιστώντας την ευκολία για σας να την κρεμάσετε πάνω από το λαιμό σας. Διάμετρος Καρδιάς: 3,6 * 3,2 cm, πάχος: 1,4 cm Όμορφο ξηρό λουλούδι κολιέ πιέζεται σε γυαλί σε σχήμα καρδιάς. Προσοχή: Το στολίδι δεν μπορεί να ανοιχτεί! κολιέ για να φορέσει σε κάθε περίπτωση. Πάρτε κοντά στη φύση και αισθανθείτε την ομορφιά του λουλουδιού.
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Μοβ
38,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Μοβ Αλυσίδα 45εκ , καθιστώντας την ευκολία για σας να την κρεμάσετε πάνω από το λαιμό σας. Διάμετρος Καρδιάς: 3,6 * 3,2 cm, πάχος: 1,4 cm Όμορφο ξηρό λουλούδι κολιέ πιέζεται σε γυαλί σε σχήμα καρδιάς. Προσοχή: Το στολίδι δεν μπορεί να ανοιχτεί! κολιέ για να φορέσει σε κάθε περίπτωση. Πάρτε κοντά στη φύση και αισθανθείτε την ομορφιά του λουλουδιού.
Kami Idea Γυναικείο Βραχιόλι με μπλε κρύσταλλα καρδιάς
98,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Kami Idea Γυναικείο Βραχιόλι με μπλε κρύσταλλα καρδιάς Ο διαχρονικός σχεδιασμός του συμβολίζει την ενέργεια και την υγεία, κάνει όμορφο φυλακτό της καλής τύχης.
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Καφέ
38,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Καφέ Αλυσίδα 45εκ , καθιστώντας την ευκολία για σας να την κρεμάσετε πάνω από το λαιμό σας. Διάμετρος Καρδιάς: 3,6 * 3,2 cm, πάχος: 1,4 cm Όμορφο ξηρό λουλούδι κολιέ πιέζεται σε γυαλί σε σχήμα καρδιάς. Προσοχή: Το στολίδι δεν μπορεί να ανοιχτεί! κολιέ για να φορέσει σε κάθε περίπτωση. Πάρτε κοντά στη φύση και αισθανθείτε την ομορφιά του λουλουδιού.
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Κίτρινο
38,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Κίτρινο Αλυσίδα 45εκ , καθιστώντας την ευκολία για σας να την κρεμάσετε πάνω από το λαιμό σας. Διάμετρος Καρδιάς: 3,6 * 3,2 cm, πάχος: 1,4 cm Όμορφο ξηρό λουλούδι κολιέ πιέζεται σε γυαλί σε σχήμα καρδιάς. Προσοχή: Το στολίδι δεν μπορεί να ανοιχτεί! κολιέ για να φορέσει σε κάθε περίπτωση. Πάρτε κοντά στη φύση και αισθανθείτε την ομορφιά του λουλουδιού.