Κοσμήματα

Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Κόκκινο - Μπλε
38,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Καρδιά Κόκκινο - Μπλε Αλυσίδα 45εκ , καθιστώντας την ευκολία για σας να την κρεμάσετε πάνω από το λαιμό σας. Διάμετρος Καρδιάς: 3,6 * 3,2 cm, πάχος: 1,4 cm Όμορφο ξηρό λουλούδι κολιέ πιέζεται σε γυαλί σε σχήμα καρδιάς. Προσοχή: Το στολίδι δεν μπορεί να ανοιχτεί! κολιέ για να φορέσει σε κάθε περίπτωση. Πάρτε κοντά στη φύση και αισθανθείτε την ομορφιά του λουλουδιού.
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Σταυρός
38,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Rosimall Γυναικείο Κολιέ Σταυρός Αλυσίδα 45εκ , καθιστώντας την ευκολία για σας να την κρεμάσετε πάνω από το λαιμό σας. Διάμετρος Καρδιάς: 3,6 * 3,2 cm, πάχος: 1,4 cm Όμορφο ξηρό λουλούδι κολιέ πιέζεται σε γυαλί σε σχήμα καρδιάς. Προσοχή: Το στολίδι δεν μπορεί να ανοιχτεί! κολιέ για να φορέσει σε κάθε περίπτωση. Πάρτε κοντά στη φύση και αισθανθείτε την ομορφιά του λουλουδιού.
Swarovski κολιέ επιχρυσωμένο, μέγεθος μεσαίο
98,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Swarovski κολιέ επιχρυσωμένο, μέγεθος μεσαίο Ένας κομψός σχεδιασμός των αλληλένδετων καρδιών σύμβολο της αιώνιας αγάπης. Το αγαπημένο κολιέ με κρυστάλλους set pavé, λεπτό και εξαιρετικά εκλεπτυσμένο. Το ροζ χρυσό μέταλλο δίνει μια μοντέρνα και σύγχρονη εμφάνιση, καθώς και μια πολύ θηλυκή αφή. Το κόσμημα Swarovski τρέφει πραγματικά τη δημιουργική έκφραση του εαυτού του.
Swarovski κολιέ κύκνος
88,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Swarovski κολιέ κύκνος Μια μοντέρνα έκδοση ενός εικονικού κόσμου, αυτό το μεταλλικό κόσμημα, συλλαμβάνει τη χάρη και την κομψότητα του κύκνου.Κομψά διακοσμημένο με βαθμίδες κρυστάλλων λεπτού χρώματος, με την αποκλειστική τεχνική κρυστάλλου Pointiage της Swarovski, λάμπει με αρκετή απαλότητα.Το κρεμαστό κόσμημα μετρά 2 x 1,5 εκατοστά και συνοδεύεται από μεταλλική αλυσίδα μήκους 38 cm.
Swarovski κολιέ κύκνος μαύρο
88,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Swarovski κολιέ κύκνος μαύρο Μια μοντέρνα έκδοση ενός εικονικού κόσμου, αυτό το μεταλλικό κόσμημα, συλλαμβάνει τη χάρη και την κομψότητα του κύκνου.Κομψά διακοσμημένο με βαθμίδες κρυστάλλων λεπτού χρώματος, με την αποκλειστική τεχνική κρυστάλλου Pointiage της Swarovski, λάμπει με αρκετή απαλότητα.Το κρεμαστό κόσμημα μετρά 2 x 1,5 εκατοστά και συνοδεύεται από μεταλλική αλυσίδα μήκους 38 cm.
Swarovski Σκουλαρίκια κύκνος μαύρο
88,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Swarovski Σκουλαρίκια κύκνος μαύρο Εκλεπτυσμένο και ευπροσάρμοστο, τα επιχρυσωμένα σκουλαρικιών αντανακλούν το μοτίβο του κύκνου, το εικονικό εικονίδιο του Swarovski. Καθορίζουν ένα εκλεπτυσμένο ύφος, ενώ προσθέτοντας στοιχεία με το Crystal Pearl κάνει τα σκουλαρίκια πιό πρόσφατα. Σκουλαρίκια μήκος: 2,5 εκ. Τα κοσμήματα Swarovski είναι συνώνυμα της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας.
Kami Idea Γυναικείο βραχιόλι Φυλακιστής της αγάπης Bangle με μπλε κρύσταλλο από Swarovski λευκό επιχρυσωμένο
78,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Kami Idea Γυναικείο βραχιόλι Φυλακιστής της αγάπης Bangle με μπλε κρύσταλλο από Swarovski λευκό επιχρυσωμένο Σχεδίαση Έμπνευση μέχρι να σας συναντήσω, η θαμπή ζωή μου ξαφνιάζει ξαφνικά. Έχεις καταλάβει την καρδιά μου, απλά γίνω φυλακισμένος της αγάπης μας.
Kami Idea Γυναικεία Σταχτοπούτα βραχιόλι Λευκόχρυσο με κρύσταλλα Swarovski μπλε
78,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Kami Idea Γυναικεία Σταχτοπούτα βραχιόλι Λευκόχρυσο με κρύσταλλα Swarovski μπλε Προσθέστε μια πινελιά λαμπερή στον καρπό σας με αυτό το όμορφο βραχιόλι. Με ένα μαγευτικό μπλε κρύσταλλο, είναι ένα τέλειο δώρο, έτσι ώστε κάθε όμορφο όνειρο να γίνει πραγματικότητα!