Κοντέρ Ποδηλάτου και GPS Χειρός

Polar M460 HR με ζώνη μέτρησης καρδιακού ρυθμού
249,00 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Polar M460 HR Με ενσωματωμένο GPS και βαρόμετρο, μετράει την ταχύτητα, την απόσταση, το υψόμετρο, την κλίση χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο εξωτερικό αισθητήρα. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, επισημάνετε στην οθόνη την προσέγγιση, την αρχή και το τέλος των αγαπημένων σας τμημάτων Strava και εμφανίζει τις επιδόσεις σε πραγματικό χρόνο.
Sigma Sport 03200
79,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Sigma Sport 03200 Στο PURE GPS, ο απλούστερος δυνατός χειρισμός συγκλίνει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με τον αισθητήρα ατμοσφαιρικής πίεσης, παρέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το ύψος. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι λειτουργίες υψομέτρου, καθώς και οι πιο σημαντικές λειτουργίες, είναι ευανάγνωστες στη μεγάλη οθόνη. Με ένα βέλος δείχνει πάντα ένα σημείο που έχει επιλέξει ο χρήστης.
iGPSPORT iGS10
98,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
iGPSPORT iGS10 GPS υψηλής ευαισθησίας: Αποκτήστε γρήγορα δορυφόρους για ακριβή τοποθέτηση, παρακολουθήστε πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και που οδηγείτε. ANT + SENSOR: Υποστηρίζει όλους τους αισθητήρες αισθητήρων ANT +, τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, τον αισθητήρα ταχύτητας και τον αισθητήρα ρυθμού. Μπαταρία: Μέχρι 25 ώρες
Wahoo ELEMNT BOLT
318,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Wahoo ELEMNT BOLT Λήψη, σύνδεση, διαμόρφωση και οδήγηση! Η δωρεάν εφαρμογή σύνταξης του Wahoo αυτοματοποιεί την αντιστοίχιση και τη διαχείριση της διαδικασίας ρύθμισης παραμέτρων για γρήγορη εγκατάσταση χωρίς προβλήματα. Αυτόματες λήψεις και προσθήκες διαδρομών όταν συγχρονίζονται με συμβατές εφαρμογές τρίτων. 
Sigma ROX 11
178,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Sigma ROX 11 Το GPS παρακολουθεί την οδηγούμενη διαδρομή, δημιουργώντας δρομολόγια που οδηγούν στον προορισμό μέσω μεμονωμένων σημείων με τη βοήθεια βέλους. Με τη συμβατότητα ANT +, το ROX 11 μπορεί να εμφανίζει δεδομένα από ένα μετρητή ισχύος. Όλα τα δεδομένα για την τρέχουσα περιήγηση θα αποθηκευτούν στο επιλεγμένο προφίλ αθλητισμού και θα εμφανιστούν γραφικά μέσω του κέντρου δεδομένων.
Sigma ROX 7
128,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Sigma ROX 7 Το ROX GPS 7 είναι το εργαλείο για τις υψηλότερες απαιτήσεις. Τα νέα αθλητικά προφίλ μπορούν να διαμορφωθούν πλήρως χρησιμοποιώντας το λογισμικό DATA CENTER. Τα τμήματα της Strava Live υποκινούν για να επιτύχουν τις καλύτερες επιδόσεις
Garmin Edge 20
123,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Garmin Edge 20 Παρακολουθεί το χρόνο, την απόσταση, την ταχύτητα και τις θερμίδες που καίτε. Προσαρμόστε την οθόνη δεδομένων για να εμφανίσετε σημαντικές πληροφορίες. Συγκρίνετε τις βόλτες σας στην ίδια διαδρομή με τα μαθήματα στην οθόνη. Συμβατό με δορυφόρους GPS και GLONASS για ταχύτερη λήψη δορυφόρων. Μικρό και ελαφρύ , αποθήκευση και κοινή χρήση δραστηριοτήτων. Ζωή μπαταρίας: έως 8 ώρες.
Garmin Edge 130
194,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Garmin Edge 130 Προκλήσεις χάρη στα τμήματα Strava Live στην ποδηλασία σας. Εύκολη πλοήγηση, εύκολο στη χρήση. Επίσης σε ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες εύκολη ανάγνωση οθόνης 1,8 ιντσών. Λειτουργίες: συμβατό με smartphones Android και iPhones. GPS, GLONASS, Galileo.
Polar M460
199,00 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Polar M460 Με ενσωματωμένο GPS και βαρόμετρο, μετράει την ταχύτητα, την απόσταση, το υψόμετρο, την κλίση χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο εξωτερικό αισθητήρα. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, επισημάνετε στην οθόνη την προσέγγιση, την αρχή και το τέλος των αγαπημένων σας τμημάτων Strava και εμφανίζει τις επιδόσεις σε πραγματικό χρόνο.