Τσάντες - Αλλαξιέρες για το Μωρό

Lekebaby Τσάντα αλλαξιέρα με μεγάλης χωρητικότητας για ταξίδια
88,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Lekebaby Τσάντα αλλαξιέρα με μεγάλης χωρητικότητας για ταξίδια Εάν ταξιδεύετε ή χρειάζεστε ελεύθερα τα χέρια σας και η πλάτη σας πονάει αυτή είναι η τσάντα για σας. Ζώνες ώμου σε σχήμα S. Το σακίδιο με μεγάλο άνοιγμα, καθιστώντας πολύ εύκολο να βγάλετε ή να λάβετε πράγμα. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυεστέρα με αδιάβροχη επεξεργασία.
AISPARKY Τσάντα αλλαξιέρα
78,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
AISPARKY Τσάντα αλλαξιέρα Αυτή η τσάντα από οργανικό ύφασμα της είναι μαλακή είναι ανθεκτική και αδιάβροχη. Μην ανησυχείτε για διαρροές γάλακτος / νερού στην τσάντα όταν τρώει το μωρό. Οργανώστε και μεταφέρετε ό, τι χρειάζεστε για το μωρό με τις 14 τσέπες, που θα σας επιτρέψουν να είστε εξοπλισμένοι σε όλες τις περιστάσεις να το αλλάξετε, να αποθηκεύετε ρούχα κλπ. χωρίς προσπάθεια.
LEADSTAR Ineibo Τσάντα αλλαξιέρα
59,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
LEADSTAR Inebio Τσάντα αλλαξιέρα Διαστάσεις:45 x 28 x 21 cm.Μεγάλος εσωτερικός χώρος και πολλαπλά διαμερίσματα, μπορείτε να οργανώσετε τα πάντα που χρειάζεται το μωρό σας γρήγορα, αποτελεσματικά και λειτουργικά. Οι ιμάντες ώμου με επένδυση προστατεύουν τους ώμους σας  βοηθά περισσότερο τα αξεσουάρ να μεταφερθούν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σακίδιο, τσάντα ώμου, πολύ πρακτική με μοντέρνα εμφάνιση
Welavila Τσάντα αλλαξιέρα
78,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Welavila Τσάντα αλλαξιέρα Το ιδιαίτερα ευρύ άνοιγμα καθιστά την τσάντα εύκολη στο γέμισμα. Ως γονέας, όλοι γνωρίζουν ότι τις χρειάζεστε συχνά. Αυτή είναι ελαφριά και ανθεκτική ώστε να προσφέρει αρκετό χώρο. Δεν είναι μόνο ανθεκτικό το υλικό του, αλλά έχει και κάποιες στοχαστικές λεπτομέρειες, όπως ενισχυμένη λαβή.
Amazy Τσάντα αλλαξιέρα μαύρη
68,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Amazy Τσάντα αλλαξιέρα μαύρη Τσάντα με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για πάνες, προϊόντα περιποίησης, μπουκάλια νερού, σνακ, παιχνίδια, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά. 2 δοχεία μονωμένα για μπουκάλια μωρού και αποσπώμενη μπροστινή τσέπη. Αποσπώμενος και ρυθμιζόμενος ιμάντας ώμου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τσάντα ώμου. Αδιάβροχη.
Μεταφορέας μωρών Concord WL0979
99,98 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Μεταφορέας μωρών Concord WL0979 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κοιλιά και πίσω εύκολα και γρήγορα εργονομικός σχεδιασμός: σύμφωνα με τη θέση για τα νεογνά που συνιστάται από τους ορθοπεδικούς χειρουργούς. υλικό ευχάριστο στο δέρμα Οι λωρίδες στην περιοχή του λαιμού κρατούν το κεφάλι