Ανταλλακτικά Drone

ANAFI FOLDABLE PROPELLERS
18,40 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
ANAFI FOLDABLE PROPELLERS To Anafi χρησιμοποιεί τέσσερις προπέλες δύο λεπίδων, οι οποίες είναι πτυσσόμενες ενισχύοντας το συμπαγές σχέδιο του βαρούλκου. Οι προπέλες μπορούν να αντικατασταθούν σε περίπτωση βλάβης. Συμβατό με τα παρακάτω drones: ANAFI, ANAFI Thermal και ANAFI Work
PARROT DISCO-PRO AG USB CABLE
17,76 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
PARROT DISCO-PRO AG USB CABLE Αυτό το καλώδιο συνδυάζει 2 καλώδια μικρο-USB: ένα για να συνδέσει τον αισθητήρα ηλιοφάνειας με τον αισθητήρα πολλαπλών σημείων και ο άλλος για να συνδέσει τον αισθητήρα με τις μικροστοιχείες στο Parrot CHUCK
Parrot DISCO - Full HD front nose camera
152,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Full HD front nose camera Η ευρυγώνια κάμερα 14Mpixel F / 2.3 σας προσφέρει κορυφαίες εικόνες υψηλής ποιότητας και σταθεροποιημένα βίντεο υψηλής ευκρίνειας Full HD 1080p. Συμβατό με το Parrot Disco και το Parrot Disco-Pro AG.
PARROT DISCO-PRO AG CENTRAL BODY
70,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
PARROT DISCO-PRO AG CENTRAL BODY Το PARROT DISCO-PRO AG CENTRAL BODY δημιουργήθηκε με τη χρήση διογκωμένου πολυπροπυλενίου και ενισχύθηκε με σωλήνες άνθρακα, καθιστώντας το άκαμπτο αλλά ελαφρύ. Χάρη σε αυτό το ανταλλακτικό, η μπαταρία και το σύστημα Parrot CHUCK θα προστατεύονται πλήρως.
Parrot DISCO - Airspeed sensor cover, ON/OFF button
19,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Airspeed sensor cover, ON/OFF button Ο ανιχνευτής Disco Pitot σάς δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τον κινητήρα σας Parrot Disco και να μετρήσετε την ταχύτητα του αέρα που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του αυτόματου πιλότου CHROP Parrot.
Parrot DISCO - Servo + insert
100,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Servo + insert Στο Parrot Disco σας, οι 5V σερβοκινητήρες εξασφαλίζουν τον ακριβή έλεγχο των πτερυγίων. Με αυτά τα εύχρηστα ανταλλακτικά μπορείτε να απογειωθείτε για πτήσεις ακριβείας!
PARROT BLUEGRASS PROPELLERS CW + CCW (X2)
80,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
PARROT BLUEGRASS PROPELLERS CW + CCW (X2) Οι έλικες Parrot Bluegrass έχουν ύψος 28εκ, εξασφαλίζοντας βέλτιστη σταθεροποίηση. Αυτό το κιτ περιέχει 4 έλικες. δύο από τα οποία πρέπει να βιδωθούν δεξιόστροφα και τα υπόλοιπα 2 πρέπει να βιδωθούν αριστερόστροφα. Κάθε έλικα έχει μια ένδειξη στην κορυφή που δείχνει την κατεύθυνση στην οποία πρέπει να τοποθετηθεί.
Parrot DISCO - Nose Blister
19,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Nose Blister Η μύτη του Parrot Disco είναι σχεδιασμένη σε σκληρή κυψέλη και είναι αφαιρούμενη. Με αυτό το ανταλλακτικό, μπορείτε να επισκευάσετε το φτερό σας σε περίπτωση πρόσκρουσης.