Ανταλλακτικά Drone

Parrot DISCO - C.H.U.C.K. EU/US
720,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - C.H.U.C.K. EU/US Μοναδικός ελεγκτής πτήσης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους διαμορφωτές και τους επαγγελματίες του μοντέλου να φέρουν streaming βίντεο FPV και ευφυείς λειτουργίες πτήσης στα μοντέλα αεροσκαφών τους.
Parrot DISCO - Nose Blister
19,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Nose Blister Η μύτη του Parrot Disco είναι σχεδιασμένη σε σκληρή κυψέλη και είναι αφαιρούμενη. Με αυτό το ανταλλακτικό, μπορείτε να επισκευάσετε το φτερό σας σε περίπτωση πρόσκρουσης.
Parrot DISCO - Servo + insert
100,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Servo + insert Στο Parrot Disco σας, οι 5V σερβοκινητήρες εξασφαλίζουν τον ακριβή έλεγχο των πτερυγίων. Με αυτά τα εύχρηστα ανταλλακτικά μπορείτε να απογειωθείτε για πτήσεις ακριβείας!
Parrot DISCO - Airspeed sensor cover, ON/OFF button
19,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Airspeed sensor cover, ON/OFF button Ο ανιχνευτής Disco Pitot σάς δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τον κινητήρα σας Parrot Disco και να μετρήσετε την ταχύτητα του αέρα που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του αυτόματου πιλότου CHROP Parrot.
Parrot DISCO - Full HD front nose camera
152,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Full HD front nose camera Η ευρυγώνια κάμερα 14Mpixel F / 2.3 σας προσφέρει κορυφαίες εικόνες υψηλής ποιότητας και σταθεροποιημένα βίντεο υψηλής ευκρίνειας Full HD 1080p. Συμβατό με το Parrot Disco και το Parrot Disco-Pro AG.
Parrot DISCO - Left & right wings
70,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Left & right wings Τα πτερύγια του Parrot Disco είναι αεροδυναμικά και έχουν σχεδιαστεί σε ενισχυμένους πολυπροπυλένιος με σωλήνες άνθρακα που τους καθιστούν πολύ ελαφρύ και ανθεκτικοί στην κρούση. Τραβήξτε τα με το χέρι σας και ξεκινήστε πάλι!