Προσφορές Μόδα Ανδρικά & Γυναικεία

GEORGE · SMITH Η ιστορία της αγάπης γυναικείο βραχιόλι με κρύσταλλα Swarovski ροζ
69,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
GEORGE · SMITH Η ιστορία της αγάπης γυναικείο βραχιόλι με κρύσταλλα Swarovski ροζ Η αγάπη είναι μια γλώσσα που ομιλείται από όλους, αλλά συμβαίνει μόνο από την καρδιά, είναι αυτή η κατάσταση στην οποία η ευτυχία ενός άλλου ατόμου είναι απαραίτητη.
Swarovski Σκουλαρίκια κύκνος μαύρο
98,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Swarovski Σκουλαρίκια κύκνος μαύρο Εκλεπτυσμένο και ευπροσάρμοστο, τα επιχρυσωμένα σκουλαρικιών αντανακλούν το μοτίβο του κύκνου, το εικονικό εικονίδιο του Swarovski. Καθορίζουν ένα εκλεπτυσμένο ύφος, ενώ προσθέτοντας στοιχεία με το Crystal Pearl κάνει τα σκουλαρίκια πιό πρόσφατα. Σκουλαρίκια μήκος: 2,5 εκ. Τα κοσμήματα Swarovski είναι συνώνυμα της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας.
Swarovski κολιέ επιχρυσωμένο, μέγεθος μεσαίο
98,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Swarovski κολιέ επιχρυσωμένο, μέγεθος μεσαίο Ένας κομψός σχεδιασμός των αλληλένδετων καρδιών σύμβολο της αιώνιας αγάπης. Το αγαπημένο κολιέ με κρυστάλλους set pavé, λεπτό και εξαιρετικά εκλεπτυσμένο. Το ροζ χρυσό μέταλλο δίνει μια μοντέρνα και σύγχρονη εμφάνιση, καθώς και μια πολύ θηλυκή αφή. Το κόσμημα Swarovski τρέφει πραγματικά τη δημιουργική έκφραση του εαυτού του.
Kami Idea γυναικείο κολιέ για τις μητέρες
88,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Kami Idea γυναικείο κολιέ για τις μητέρες Κολιέ κρεμαστό κόσμημα με χαραγμένο χρυσό κρεμαστό με κρύσταλλο SWAROVSKI σε κουτί , ελεύθερο νικελίου, SGS δοκιμασμένο, αλυσίδα 45 + 5 cm- Gold Plated - Platinum Plated - Rose Gold Plated. Μέγεθος : 2,1 x 2,1cm Βάρος : 8,24 γρ.
Swarovski κολιέ κύκνος
88,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Swarovski κολιέ κύκνος Μια μοντέρνα έκδοση ενός εικονικού κόσμου, αυτό το μεταλλικό κόσμημα, συλλαμβάνει τη χάρη και την κομψότητα του κύκνου.Κομψά διακοσμημένο με βαθμίδες κρυστάλλων λεπτού χρώματος, με την αποκλειστική τεχνική κρυστάλλου Pointiage της Swarovski, λάμπει με αρκετή απαλότητα.Το κρεμαστό κόσμημα μετρά 2 x 1,5 εκατοστά και συνοδεύεται από μεταλλική αλυσίδα μήκους 38 cm.
GEORGE · SMITH Η ιστορία της αγάπης γυναικείο βραχιόλι με κρύσταλλα Swarovski
69,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
GEORGE · SMITH Η ιστορία της αγάπης γυναικείο βραχιόλι με κρύσταλλα Swarovski Η αγάπη είναι μια γλώσσα που ομιλείται από όλους, αλλά συμβαίνει μόνο από την καρδιά, είναι αυτή η κατάσταση στην οποία η ευτυχία ενός άλλου ατόμου είναι απαραίτητη.
Swarovski κολιέ κύκνος μαύρο
88,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Swarovski κολιέ κύκνος μαύρο Μια μοντέρνα έκδοση ενός εικονικού κόσμου, αυτό το μεταλλικό κόσμημα, συλλαμβάνει τη χάρη και την κομψότητα του κύκνου.Κομψά διακοσμημένο με βαθμίδες κρυστάλλων λεπτού χρώματος, με την αποκλειστική τεχνική κρυστάλλου Pointiage της Swarovski, λάμπει με αρκετή απαλότητα.Το κρεμαστό κόσμημα μετρά 2 x 1,5 εκατοστά και συνοδεύεται από μεταλλική αλυσίδα μήκους 38 cm.