Προσφορές Τεχνολογίας

Φορητό ηχείο T&G TG106 Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο Μαύρο
24,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Φορητό ηχείο T&G TG106 Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο Μαύρο Υπάρχει άραγε το απόλυτο high-tec μουσικό gadget σε τιμές που ούτε εσείς οι ίδιοι θα πιστεύατε; Η T&G ήρθε να σας λύσει την απορία με το Φορητό ηχείο Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο TG106 και να γεμίσει την καθημερινότητά σας μουσική.
ANAFI FOLDABLE PROPELLERS
18,40 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
ANAFI FOLDABLE PROPELLERS To Anafi χρησιμοποιεί τέσσερις προπέλες δύο λεπίδων, οι οποίες είναι πτυσσόμενες ενισχύοντας το συμπαγές σχέδιο του βαρούλκου. Οι προπέλες μπορούν να αντικατασταθούν σε περίπτωση βλάβης. Συμβατό με τα παρακάτω drones: ANAFI, ANAFI Thermal και ANAFI Work
iGPSPORT iGS10
98,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
iGPSPORT iGS10 GPS υψηλής ευαισθησίας: Αποκτήστε γρήγορα δορυφόρους για ακριβή τοποθέτηση, παρακολουθήστε πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και που οδηγείτε. ANT + SENSOR: Υποστηρίζει όλους τους αισθητήρες αισθητήρων ANT +, τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, τον αισθητήρα ταχύτητας και τον αισθητήρα ρυθμού. Μπαταρία: Μέχρι 25 ώρες
Parrot DISCO - Left & right wings
70,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Left & right wings Τα πτερύγια του Parrot Disco είναι αεροδυναμικά και έχουν σχεδιαστεί σε ενισχυμένους πολυπροπυλένιος με σωλήνες άνθρακα που τους καθιστούν πολύ ελαφρύ και ανθεκτικοί στην κρούση. Τραβήξτε τα με το χέρι σας και ξεκινήστε πάλι!
Wahoo ELEMNT BOLT
318,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Wahoo ELEMNT BOLT Λήψη, σύνδεση, διαμόρφωση και οδήγηση! Η δωρεάν εφαρμογή σύνταξης του Wahoo αυτοματοποιεί την αντιστοίχιση και τη διαχείριση της διαδικασίας ρύθμισης παραμέτρων για γρήγορη εγκατάσταση χωρίς προβλήματα. Αυτόματες λήψεις και προσθήκες διαδρομών όταν συγχρονίζονται με συμβατές εφαρμογές τρίτων. 
Φορητό ηχείο Ν-30 Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο AR
14,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Φορητό ηχείο Ν-30 Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο AR Για σένα που η αναμονή στη στάση του λεωφορείου φαντάζει πιο κουραστική από το ο,τιδήποτε, που θέλεις να μετατρέψεις τη βόλτα σου στην πιο απολαυστική μουσική εμπειρία, αλλά κυρίως για σένα που δε μπορείς να ζήσεις λεπτό δίχως μουσική, κούλαρε.
Sigma ROX 11
178,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Sigma ROX 11 Το GPS παρακολουθεί την οδηγούμενη διαδρομή, δημιουργώντας δρομολόγια που οδηγούν στον προορισμό μέσω μεμονωμένων σημείων με τη βοήθεια βέλους. Με τη συμβατότητα ANT +, το ROX 11 μπορεί να εμφανίζει δεδομένα από ένα μετρητή ισχύος. Όλα τα δεδομένα για την τρέχουσα περιήγηση θα αποθηκευτούν στο επιλεγμένο προφίλ αθλητισμού και θα εμφανιστούν γραφικά μέσω του κέντρου δεδομένων.