Προσφορές Gadgets

Μαγικός κύβος – Χρονόμετρο DF-35 Γαλάζιος
23,73 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Μαγικός κύβος – Χρονόμετρο DF-35 Γαλάζιος Αν και εσύ πιστεύεις ότι ο χρόνος είναι το κλειδί για την επιτυχία, ο Μαγικός κύβος – Χρονόμετρο DF-35 έφτασε για να σε επιβεβαιώσει. Όρισε με απόλυτη ακρίβεια το χρόνο που χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και μην ξεφεύγεις ούτε λεπτό από το πρόγραμμά σου.
Ρετρό παιχνιδοκονσόλα τηλεόρασης με 600 παιχνίδια
29,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ρετρό παιχνιδοκονσόλα τηλεόρασης με 600 παιχνίδια Αν σας έλειψαν τα παιχνίδια που παίζατε μικροί, αν έχετε απωθημένο που ποτέ δεν καταφέρατε να τερματίσετε, τώρα ήρθε η ώρα να το καταφέρετε.
Suunto Spartan Sport Wrist HR Μάυρο
348,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Suunto Spartan Sport Wrist HR Το Suunto Spartan Sport Wrist HR είναι ένα εξελιγμένο ρολόι GPS. Ο καθημερινός οδηγός άσκησης υποστηρίζει περισσότερα από 80 αθλήματα. Ένα ρολόι για τα πάντα. Εσείς ως δρομέας έχετε διαφορετικούς στόχους από έναν αθλητή σε περιηγήσεις ποδηλασίας βουνού. Χρησιμοποιήστε το ρολόι GPS για το σκοπό σας.
Ajax Hub StarterKit Black Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού
279,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ajax Hub StarterKit Black Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού ΒΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 100 ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ), ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ, ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ , ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΑΝΙΚΟΥ
Ρολόι DS-8190 - Προτζέκτορας με Μετεωρολογικό σταθμό και έγχρωμη οθόνη
14,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ρολόι DS-8190 - Προτζέκτορας με Μετεωρολογικό σταθμό και έγχρωμη οθόνη Το απόλυτο gadget που συνδυάζει ένα μικρό μετεωρολογικό σταθμό και ένα ρολόι ξυπνητήρι με προτζέκτορα για προβολή της ώρας θα γίνει το πιο must πολύ-εργαλείο σε κάθε σπίτι. Η έγχρωμη και ευανάγνωστη LED οθόνη του παρέχει ενδείξεις για την ώρα και ημερομηνία, θερμοκρασία και υγρασία.