Καλοκαιρινά Gadgets

ANAFI FOLDABLE PROPELLERS
18,40 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
ANAFI FOLDABLE PROPELLERS To Anafi χρησιμοποιεί τέσσερις προπέλες δύο λεπίδων, οι οποίες είναι πτυσσόμενες ενισχύοντας το συμπαγές σχέδιο του βαρούλκου. Οι προπέλες μπορούν να αντικατασταθούν σε περίπτωση βλάβης. Συμβατό με τα παρακάτω drones: ANAFI, ANAFI Thermal και ANAFI Work
Parrot BLUEGRASS - On/Off button
17,76 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot BLUEGRASS - On/Off button Το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του Parrot Bluegrass σιλικόνης προστατεύει τη λυχνία LED. Το διαφανές υλικό του επιτρέπει να δείτε ποιο χρώμα αναβοσβήνει η λυχνία LED.
ANAFI MOTOR KIT
92,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
ANAFI MOTOR KIT Οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες της ANAFI δουλεύουν σε συνδυασμό (2 δεξιόστροφα, 2 αριστερόστροφα) για να δημιουργήσουν προηγμένη πρόωση που επιτρέπει στο φτερό να φτάσει σε εντυπωσιακές ταχύτητες έως και 55 χλμ. / Ώρα και να αντισταθεί σε δυνατούς ανέμους έως και 50 χλμ. / Ώρα. Συμβατό με τα παρακάτω drones: ANAFI και ANAFI Work
Parrot DISCO - Body structure
70,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Body structure Το Body structure του Parrot Disco έχει σχεδιαστεί με επεκταμένο πολυπροπένιο και είναι ενισχυμένη με σωλήνες άνθρακα που το καθιστούν άκαμπτο και ελαφρύ. Με αυτό το ανταλλακτικό, θα προστατεύσετε αποτελεσματικά την μπαταρία σας και το σύστημα CHUCK!
Parrot DISCO - Left & right wings
70,80 €
(με Φ.Π.Α.)
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Parrot DISCO - Left & right wings Τα πτερύγια του Parrot Disco είναι αεροδυναμικά και έχουν σχεδιαστεί σε ενισχυμένους πολυπροπυλένιος με σωλήνες άνθρακα που τους καθιστούν πολύ ελαφρύ και ανθεκτικοί στην κρούση. Τραβήξτε τα με το χέρι σας και ξεκινήστε πάλι!