Ευφυής Ασύρματη Πρίζα Wuudi WiFi Mobile Remote Control
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ευφυής Ασύρματη Πρίζα Wuudi WiFi Mobile Remote Control

Ευφυής Ασύρματη Πρίζα Wuudi WiFi Mobile Remote Control

Λειτουργεί με εφαρμογές Android και iOS, Ina Lam Btrico Control

38,80 € (με Φ.Π.Α.) 31,29 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
Συμπεριλαμβανομένου του φόρου Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
check Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Me την δυνατότητα WiFi - WLAN η συσκευή έχει την δυνατότητα να ελεγχθεί μέσω της δωρεάν εφαρμογής Jinvoo Smart App, που διατίθεται σε υπάρχον δίκτυο Wi-Fi. Κατεβάστε την εφαρμογή μας στο smartphone ή στο tablet σας. Class Wireless Πρόσβαση στη συσκευή σας ελέγχετε όποια συσκευή είναι συνδεδεμένη πάνω στην πρίζα μέσω του κινητού σας όπου και να βρίσκεστε. Δεν απαιτείται κόμβος ή μηνιαίες χρεώσεις.

Προγραμματισμός αυτοματισμού: με τις δυνατότητες από μια υποδοχή Wi-Fi, μπορείτε να διευκολύνετε τον καθημερινό έλεγχο και δραστηριότητα των συσκευών σας. Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση των συσκευών σας βάσει συγκεκριμένης ώρας, την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε ως χρονική αναπροσαρμογή της συσκευής π.χ. κλιματισμού, πριν φτάσετε στο σπίτι σας.

Διακοπή με λειτουργία μίας χρήσης: προστατεύει το σπίτι σας καλύτερα από ένα μηχανικό χρονοδιακόπτη. Ενεργοποιήστε τα φώτα σας απο μακριά ώστε ο πιθανόν εισβολέας να μπερδευτεί και να νομίζει οτι κάποιος είναι μέσα στο σπίτι σας. Εύκολο στη χρήση: λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Jinvoo Smart για iOS ή Android, εκκίνηση μέσω του smartphone ή του tablet σας, ώστε πλέον η ζωή σας να είναι διαφορετική.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

1 kg